fbpx

Vi følger myndighedernes anbefalinger og det vil sige, at vi stadig holde åben og sender ordre af sted ALLE hverdage. 

Gnavernes Univers

Handelsbetingelser

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og

www.gnavernes-univers.dk
Gnavernes Univers / André Ziegler
Hedeparken 205 st.th
2750 Ballerup
CVR: 40250026

Tlf.: (+45) 60766075
E-mail: Info@gnavernes-univers.dk


Ordrebekræftelse:

Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail), og du vil indenfor 1-2 hverdag modtage besked pr. e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre/udsolgte artikler).

Du kan altid følge din ordre status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse.


Betaling & Afbetaling:

Ordre kan betales på følgende måder:

Kreditkort:

Vi accepterer betaling via følgende korttyper & afbetaling:

  • Dankort og VISA/Dankort
  • VISA og VISA Electon
  • MasterCard/Maestro
  • VIABILL
  • ANYDAY

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Gnavernes-univers.dk anvender en krypteret betalingsgateway fra Reepay. Kommunikationen med denne gateway er testet, og kortdata sendes altid krypteret. Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varelinjer.

ANYDAY:

Når du vælger at betale med ANYDAY, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem. Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med ANYDAY ophøre automatisk.

VIABILL:

Når du vælger at betale med VIABILL afbetaling, afbetaler du direkte med VIABILL.
Beløbet betaler du tilbage via din netbank i rater – helt som det passer dig – dog minimum 1/24-del senest den 20. i hver måned.
ViaBill giver dig mulighed for at shoppe hos Gnavernes-univers.dk for kr. 2000 DKK
Der er ingen renter eller gebyrer når du betaler dit månedlige beløb til tiden.
Dog er der et gebyr på kr. 39 DKK hvis du glemmer at betale en rate.


Kreditkort sikkerhed:

Vi har gjort os stor umage med at kunne tilbyde en sikker løsning til vores kunder og garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server.

Gnavernes-univers er gennemgået og godkendt af Reepay. Alle kreditkort information indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til Reepay.

Når du betaler en ordre med kreditkort, får gnavernes-univers.dk retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre. Det kan samlet skitseres således:

Ordre: Hæves Beløb
Komplet Ved afsendelse Hele beløbet
Delvis udsolgt* Ved afsendelse Beløb minus udsolgte linjer
Udsolgt Aldrig Annulleret

* Du kontaktes inden ordren ekspederes, og har naturligvis mulighed for at annullere hele ordren.


Levering til Danmark:

Alle ordrer bliver sendt som pakkepost via GLS, medmindre andet er aftalt.
Leveringstiden er 1-3 hverdage. Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, så vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.

Ordrer tillægges fragtgebyr baseret til varernes vægt. Alle gældende takster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede.

Ved bestilling over 599 DKK max 30 kg. Leveres din ordre fragtfrit til pakkeshop i Danmark til brofaste ører.

Ved varer/bestilling der overskrider 30 kg. vil der blive pålagt fragt efter gældende takster som er indlagt i vores system selvom man handler for fragtfri beløb.

Zupreem foder kan der forekomme lidt længere leveringstid på. Ofte kan det leveres inde for 2-4 hverdage.


Levering til Sverige:

Alle ordrer bliver sendt som pakkepost via GLS, medmindre andet er aftalt.
Leveringstiden er 2-4 hverdage. Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, så vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.

Ordrer tillægges fragtgebyr baseret til varernes vægt. Alle gældende takster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede.

Ved bestilling over 599 DKK max 20 kg. Leveres din ordre fragtfrit til pakkeshop i Sverige.

Ved varer/bestilling der overskrider 20 kg. vil der blive pålagt fragt efter gældende takster som er indlagt i vores system selvom man handler for fragtfri beløb.

Zupreem foder kan der forekomme lidt længere leveringstid på. Ofte kan det leveres inde for 3-5 hverdage.


Transport skader:

Alle skader der kan forekomme ved en transport skade skal oplyser inde for 12 timer til Gnavernes univers’s mail Kundeservice@gnavernes-univers.dk med emne felt “Transport skade”.

Hvis der er synlige skader på pakken skal det oplyser med det samme pakken modtages.

Følgende ting skal overholdes før en transport kan godkendes.

– Tag ikke indholdet i brug.
– Gem alt emballage (både indre og ydre), indtil sagen er afsluttet.
– Pakken må ikke flyttes fra leverings adressen.

Tag følgende billeder og send dem til os:
– Pakkens udvendige flader.
– Den samlede indvendige beskyttelse.
– Det skadede indhold.
– label’en skal være synlig på et af billederne.

Hvis der skal gensendes nogle dele ved transport skade sendes det altid  med levering til pakkeshop.


Afhentning:

Der kan være mulighed for at afhente din ordre omkostnings frit, til de arrangementer som Gnavernes univers deltager i eller på Lager Smedeland 7 2600 Glostrup efter aftale.


Reklamation:

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer.

Reklamations retten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet.

Hvis varen skal sendes retur skal det sendes til vores lager efter aftale.

Reklamations varen skal sendes til vores administration med mindre andet er aftalt.
Retur adressen.

Gnavernes univers
André Ziegler
Hedeparken 205 st.th
2750 Ballerup

Reklamationens forsendelsen sker på eget ansvar, og for egen regning med mindre andet er aftalt.


Fortrydelsesret:

Som privatkunde, har du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Gnavernes-univers.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

1: Har modtaget dine varer med posten.
2: Har afhentet dine varer på vores lager.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Beskeden skal gives ved at kontakte Gnavernes univers på +45 60766075 eller pr. mail kundeservice@gnavernes-univers.dk I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden at give os besked.

En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse vurderes ud fra hvad vi vil kunne sælge varen til anden kunde for.

Foder til dyr tages ikke retur.

Varerne skal returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage må ikke være brudt.

Retur forsendelsen sker på eget ansvar, og for egen regning med mindre andet er aftalt.

Hvis du ønsker at fortryde din ordre du har lavet skal det sendes skriftlig pr. mail til kundeservice@gnavernes-univers.dk


Fortrydelsesret “inde ordre afsendelse”

Beskeden skal gives ved at kontakte Gnavernes univers på +45 60766075 eller pr. mail kundeservice@gnavernes-univers.dk I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret og ikke ønsker din ordre afsendt.


Uafhentede pakker i GLS eller PostNord pakkeshop:

Når GLS/PostNord har leveret din pakke i Pakkeshop, har du ti hverdage til at hente pakken. Du kan hente pakken på en dag, der passer dig, inden for åbningstiden. Hvis du ikke henter din pakke inden 10 hverdage, returnerer GLS/PostNord den til os ” Gnavernes univers Smedeland 7 2600 Glostrup”
Når vi modtager pakken, refunderer vi købsbeløbet fratrukket fragtomkostningerne. Fragtomkostningerne er den fragt du betalte for at få pakken/pakkerne sendt, samt samme fragtomkostning for at pakken/pakkerne bliver sendt retur til os, dvs. 98 DKK. Fik du fri fragt på din ordre da du bestilte, vil fragtomkostningerne stadig være 98,-.
Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede da du købte varen/varerne på vores webshop.


Retur og refusions:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer ansvaret for varen ind til vi har modtaget det. Manglende original emballage kan det muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at du modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Fik du fri fragt på din ordre da du gennemførte købet, vil du også skulle dække denne udgift, som er et fast beløb på 79 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten.

Fortrydelsesretten gælder ikke levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. “Alt foder tager ikke retur”

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i rigtig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage, minus fragtomkostningerne. Fragtomkostningerne er den samlede omkostning der har været både ved at sende varen til leveringsadressen. Fik du fri fragt da købet blev foretaget, er fragten ud til leveringsadressen sat til 79 DKK. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen fra dig, minus fragtomkostningerne, uden unødig forsinkelse. Vi udbetaler pengene senest 14 dage fra modtagelse af din retur. Hvis du ikke har betalt for fragten da du bestilte, modregnes denne inde udbetaling til dig.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Gnavernes univers / André Ziegler
Hedeparken 205 st.th
2750 Ballerup

Hvad skal jeg sende sammen med din retur?

Udfyld vores fortrydelsesformular. Som skal ligges i pakken sammen med din retur.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Gavekort:

Gavekort er gyldig i 36 mdr. “3 år” og man behøver ikke bruge det fulde beløb på en gang. Beløbet kan bruges over små bider ind til det fulde beløb er opbrugt inde for 36 mdr.


Mail besvarelse:

Alle mail bestræber vi på at svare inde for 1-2 hverdage, i travle perioder kan der forekommer 1-2 dage længere svartid.


Forbehold:

Vi forbeholder os retten til at fraskrive alt ansvar for fejl, skader, dødsfald eller andre problemer der er kan opstå ved korrekt eller forkert brug af de produkter vi sælger.

Desuden forbeholder vi os retten til at afvise bestillinger, som vi ikke kan levere, eller på anden måde ikke kan levere pga. interesse konflikter eller andre forhold som vi ikke kan eller ønsker at støtte.


Copyright:

Alt indhold på dette website, så som tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, lydklip, digitale downloads, data og software, tilhører gnavernes-univers.dk eller leverandørerne til gnavernes-univers.dk. Alt software anvendt på dette website tilhører gnavernes-univers.dk eller dets software leverandører.

0