Som privatkunde, har du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Gnavernes-univers.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

1: Har modtaget dine varer med posten.
2: Har afhentet dine varer på vores lager.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Beskeden skal gives ved at kontakte Gnavernes univers på +45 60766075 eller pr. mail kundeservice@gnavernes-univers.dk I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden at give os besked.

En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse vurderes ud fra hvad vi vil kunne sælge varen til anden kunde for.

Foder til dyr tages ikke retur.
Dvs. Foder, Hø, halm og snack.

Varerne skal helst returneres i original emballage, hvis varen ikke sendes tilbage i original emballage, kan det miste værdi hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget

Retur forsendelsen sker på eget ansvar, og for egen regning medmindre andet er aftalt.

Hvis du ønsker at fortryde din ordre du har lavet, kan du sende en mail til kundeservice@gnavernes-univers.dk eller benytte vores standardfortrydelsesformular

Fortrydelsesret “inde ordre afsendelse”

Beskeden skal gives ved at kontakte Gnavernes univers på +45 39394010 eller pr. mail kundeservice@gnavernes-univers.dk I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret og ikke ønsker din ordre afsendt. Vi vil forsøge at stoppe din ordre, men hvis din ordre allerede er fremsendt og vi ikke kan nå at stoppe den, kan du gøre brug af din fortrydelsesret når du modtager varen.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur.

Retur og refusions:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer ansvaret for varen indtil vi har modtaget det. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at du modtager alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten.
Fortrydelsesretten gælder ikke levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. “Alt foder tages ikke retur”

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i rigtig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Gnavernes univers / André Ziegler
Herstedvang 7A st.tv
2620 Albertslund

Hvad skal jeg sende sammen med din retur?
Udfyld vores fortrydelsesformular. Det vil fremme ekspeditionen hvis formularen ligger i pakken sammen med din retur.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Vi har aftale med GLS, så hvis vi er ude af huset, kan de stadig aflevere pakken til os.