fbpx

Vi følger myndighedernes anbefalinger og det vil sige, at vi stadig holde åben og sender ordre af sted ALLE hverdage. 

Gnavernes Univers

Fortrydelse og reklamationsret

Fortrydelse og returret:
Som privatkunde, har du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Gnavernes-univers.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

1: Har modtaget dine varer med posten.
2: Har afhentet dine varer på vores lager.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Beskeden skal gives ved at kontakte Gnavernes univers på +45 60766075 eller pr. mail kundeservice@gnavernes-univers.dk I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden at give os besked.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer ansvaret for varen ind til vi har modtaget det. Manglende original emballage kan det muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at du modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Fik du fri fragt på din ordre da du gennemførte købet, vil du også skulle dække denne udgift, som er et fast beløb på 79 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Fortrydelsesretten gælder ikke levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. “Alt foder tager ikke retur”

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i rigtig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage, minus fragtomkostningerne. Fragtomkostningerne er den samlede omkostning der har været både ved at sende varen til leveringsadressen. Fik du fri fragt da købet blev foretaget, er fragten ud til leveringsadressen sat til 79 DKK. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen fra dig, minus fragtomkostningerne, uden unødig forsinkelse. Vi udbetaler pengene senest 14 dage fra modtagelse af din retur. Hvis du ikke har betalt for fragten da du bestilte, modregnes denne inde udbetaling til dig.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Gnavernes univers / André Ziegler
Hedeparken 205 st.th
2750 Ballerup

Hvad skal jeg sende sammen med din retur?

Udfyld vores fortrydelsesformular. Som skal ligges i pakken sammen med din retur.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret “inde ordre afsendelse”
Beskeden skal gives ved at kontakte Gnavernes univers på +45 60766075 eller pr. mail kundeservice@gnavernes-univers.dk I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret og ikke ønsker din ordre afsendt.

Reklamation:
Hvis du uheldigvis modtager en defekt vare fra Gnavernes univers, eller hvis din vare går i stykker indenfor garantiperioden, skal du kontakte Gnavernes univers kundeservice på +45 60766075 og have en grundig beskrivelse af fejlen/problemet, din kvittering for varen, samt billeder og kvittering for forsendelse.
Hvis vi beder dig om at sende varen retur, skal dette gøres til følgende adresse:

Gnavernes univers / André Ziegler
Hedeparken 205 st.th
2750 Ballerup

Klagevejledning:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb i webshoppen, skal du kontakte vores kundeservice på følgende mail. kundeservice@gnavernes-univers.dk med dit ordrenr. samt grundig beskrivelse og billeder af fejlen eller problemet. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
https://naevneneshus.dk/

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr 

0